Te ghidăm prin peisajul digital

Ghidăm companiile prin peisajul digital,
creând expriențe minunate pe drum pentru clienții tăi!

Pentru noi, fiecare site este unic și are propria poveste. De aceea, vom identifica de la început necesitățile și obiectivele afacerii tale. După ce vom analiza publicul tău țintă și competitorii, vom înțelege domeniul în care activezi și rezultatul așteptat odată cu finalizarea site-ului. Cu aceste informații clare, vom putea trasa planificarea site-ului tău, etapă în care se va decide cum va arăta site-ul și ce funcționalități va avea.

Oferim companiilor, precum cea ca a ta, o echipă dedicată care să le ajute să treacă prin procesul dificil de a dezvolta și lansa site-uri noi.


De ce să ne alegi pe noi?

 

Ceea ce este important pentru noi sunt relațiile pe care le construim atât cu echipa, cât și cu clienții noștri – și este ceea ce se întâmplă zi de zi între aceste interacțiuni care contează cu adevărat.

Lucrăm în echipe mici folosind informații pentru a realiza soluții creative pentru clienții noștri. Procesul nostru este simplu, ascultăm înainte de a crea, apoi dezvoltam și primim feedback. Testăm, îmbunătățim și personalizăm procesul nostru pentru a se potrivi mai bine obiectivelor tale și muncim pentru a redefini experiența digitală din domeniul tău.

website-design-symbol

DESIGN RESPONSIVE

Website adaptabil în funcție de platforma de pe care a fost accesat: PC, tabletă, mobil.

store

MAGAZIN ONLINE

Dezvoltăm magazine online pe cele mai populare și ușoare platforme de administrat

responsive-design-symbol

SOCIAL MEDIA

Dezvoltăm site-urile având în vedere să integrăm cât mai bine prezența afacerii tale în mediul online.

SEO

SEO ON PAGE
Dezvoltarea site-ului are în vedere regulile SEO în vigoare astfel site-ul va fi de la bun început pregătit pentru motoarele de căutare.

Ssitem

SISTEM DE MANAGEMENT

Odată cu achiziția unui serviciu de realizare site, vei beneficia de un managemnt de sistem cu ajutorul căruia vei putea sa actualizezi, modifici și să administrezi cu ușurință conținutul site-ului tău.

Design creativ

DESIGN CREATIV
Site-ul va beneficia de un design unic și potrivit special creat pentru publicul tău țintă, cu o interfață ușor de navigat.

Suport tehnic

SUPORT

Îți răspundem întrebărilor, îți oferim suport pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine pe toată perioada de dezvoltare a site-ului, dar și după.

Viteza incarcare

VITEZĂ DE ÎNCĂRCARE
Vom folosi tehnici de optimizare a imaginilor, coduri și baze de date curate astfel încât site-ul să se încarce rapid.