• Harta razuibila a lumii

Despre Harta razuibila

TRAVEL & FUN

 

Un client a dorit realizarea design-ului unei harti razuibile a lumii care sa incorporeze idei noi si sa te inspire la a calatori in locuri noi.
Harta lumii este compusa din trei mari layer-e: harta in sine cu fiecare continent desenat in culori vii sau nuante ale aceleiasi culori, un layer doar cu granitele tarilor si unul pentru cerneala aurie razuibila. Toate acestea se suprapun intre ele.
Cum se adresa in special publicului din S.U.A., pachetul contine si o harta a acestei tari care poate fi razuita. In plus, in partea de jos pot fi regasite steagurile tuturor statelor.
Alaturi de harta, este o privire de ansamblu asupra ambalajului pachetului desfasurat. Acestuia i s-a aplicat lacuire selectiva pentru numele tarilor inscrise pe el.
Pentru a acorda in plus o nota interactiva si jucausa hartii, in pachet mai este inclus si un set de sticker-e.  Acestea fac trimitere la diferite activitati de petrecere a timpului liber si divertisment: terestre, acvatice sau aeriene.

Fiind un proiect care ne-a testat abilitatile, creativitatea si experienta, am apelat la sfaturi si indrumari. Suntem recunoscatori utilizatorilor de pe platforma https://community.coreldraw.com si resurselor despre cartografie accesate pe site-ul https://geoawesomeness.com

Proiectul nostru asemanator Harta lumii razuibile – Track your adventures poate fi vizualizat la acest link.

Harta lumii intr-un cadru auriu prezentata intr-un muzeu, impreuna cu o vedere de ansamblu a ambalajului tubului rotund
Harta lumii afisata pe peretele unui birou al unei corporatii
Harta lumii cu stratul razuibil aplicat afisata pe peretele unui muzeu

Harta razuibila a S.U.A.

Harta USA, inclusa in pachetul cu harta lumii, in panoul dintr-un pasaj,
Harta USA, inclusa in pachetul cu harta lumii, intr-o rama foto.
Scratch World Map - Stickers

Tube and package design

Tub rotund din carton in care vine ambalata harta razuibila a lumii, vedere fata
Tub rotund din carton in care vine ambalata harta razuibila a lumii, vedere spte