Meniu restaurant

Meniul de restaurant este cea mai buna si cea mai importanta metoda de marketing pe care o puteti utiliza pentru a creste veniturile.

Este cu ce incep clientii si el influenteaza in mod direct ceea ce ei comanda si cati bani cheltuiesc. Un meniu bine conceput trebuie să se potrivească cu aspectul restaurantului, calitatea și intervalul de prețuri al preparatelor culinare si sa stabileasca asteptarile pentru experienta generala a servirii mesei.

Designul unui meniu este capital pentru a convinge clientii sa cumpere anumite preparate. De asemenea, trebuie sa-i faca sa se intoarca pentru a incerca ce nu au avut sansa de a incerca prima data.

PORTOFOLIU MENIURI

La nivel de conceptie grafica, meniurile se diferentiaza intre ele prin: fotografiile folosite, tipurile de caractere alese, iconografie (reprezentari grafice ale unor semnificatii conventionale), contrastul de culoare si textura pentru a se potrivi cu identitatea localului.

Ca finisari, meniurilor li se pot aplica o varietate de tratamente de suprafata precum timbru sec, folio, lacuire selectiva.

Coperta poate fi din carton special in nuante fine, caserata pe mucava sau din lemn cu cotor din piele naturala.

Realizam o gama variata de meniuri pentru restaurante si cafenele de la cele mai simple variante, cum ar fi meniul A4 indoit in doua, pana la meniuri realizate pe hartie speciala, cu coperti creative, meniuri de lux etc.

Va recomandam sa optati pentru varianta plastifiata (lucios sau mat)  pentru a creste rezistenta meniurilor.
Pentru a vedea cateva dintre lucrarile noastre te invitam sa accesezi butonul de mai jos.

Un meniu bine conceput va aduce venituri mai mari si clienti fideli

In cazul în care doriti sa evitati greselile majore si obisnuite din conceptia unui meniu (greu de citit, design monoton, slaba folosire a spatiului negativ, sa nu fie pe placul si gusturile dvs.), precum si sa aplicati cele mai bune principii de marketing si design la meniul dvs., lasati-ne sa ne ocupăm de design-ul meniului, iar dvs. va puteți concentra pe ceea ce faceti cel mai bine: servirea mancarurilor delicioase si crearea unei experiențe culinare magnifice.

Nu doriti ca meniul sa arate ca ati ramas fara bani, sau ca a fost gandit ulterior, iar cu ajutorul nostru puteti obtine mai multe venituri si clientii fideli cu un meniu frumos si bine gândit.

Meniu plianbil in trei pentru cafenea

Meniu pliabil in trei pentru cafenea