FLYERE

Flyerele sunt instrumente esentiale de marketing si promovare. Le gasesti pretutindeni si nu iti poti dezvolta afacerea fara ele! De aceea este important sa fie de calitate si sa atraga atentia pentru ca timpul si banii investiti de dumneavoastra in realizarea lor sa isi atinga scopul. Expresivitatea este calitatea obligatorie a acestora. Ele trebuie sa creeze un impact puternic, sa aiba un design atractiv si un mesaj usor de inteles.
S-a demonstrat ca o buna campanie publicitara necesita in special tiraje mari de flyere si pliante  a4, a5, a3 deoarece orice companie care se respecta, ia in calcul si rata de respingere a acestora. Companiile se gandesc ca daca fluturasii ajung la 50.000 de clienti, o parte dintre acestea nu sunt interesati sau le vor arunca, totusi partea aceea este foarte mica in comparatie cu cati potentiali clienti poate aduce campania publicitara prin promovarea agresiva cu flyere si pliante.

Te rugam sa consulti oferta noastra standard pentru flyere si pliante. Pentru alte dimensiuni / tiraje, nu ezita sa ne contactezi!

 

Impactul flyerelor

Flyerele  sunt cel mai eficient instrument de promovare pentru orice business.

De obicei o persoana ia decizia de a-l  pastra sau nu in primele 10 secunde. De aceea, noi discutam in detaliu scopul promovarii astfel incat sa alegem un design captivant. Cu ajutorul elementelor grafice, mesajului text si al culorilor poti atrage un nou client.

70 – 80% dintre cei care primesc un flyer,  cauta in acesta un element de noutate sau o promotie.
Grafica si fonturile utilizate trebuie sa contina elemente de design artisitc, iar mesajul si volumul de text trebuie sa fie studiate cu atentie. Noi va putem consilia in acest sens.
Pe langa promovarea unui serviciu sau produs nou, flyerele au si rolul de a fideliza clientii existenti.

Pentru mai multe detalii te asteptam sa accesezi pagina de contact.

Pentru a vedea cateva dintre lucrarile noastre te invitam sa accesezi butonul de mai jos.

 

PORTOFOLIU FLYERE