Design grafic

Dorești să-ți dezvolți brandul?

În spatele fiecărui succes se află cineva cu pasiune, ambiție și motivație. Ne prețuim clienții și ne dorim să stabilim parteneriate prospere de lungă durată. Succesul tău este și succesul nostru.

etapele unui proiect de design grafic

Principala noastră activitate este crearea de soluţii rapide şi eficiente în materie de publicitate şi identitate vizuală pentru firmele aflate în plină ascensiune sau deja consacrate.
Agenţia noastră de design grafic s-a înfiinţat pentru a te ajuta să realizezi eficient materialele grafice pentru brandul tău. Echipa noastră este formată din designeri talentaţi care te vor elibera de stresul conceperii şi dezvoltării materialelor grafice pentru compania ta. Fie că ai nevoie de design grafic pentru partea de online sau offline, echipa noastră este aici să te ajute.

LOGO & BRANDING

 

Ai nevoie să-ți dezvolți brand-ul sau un proiect care sa confere unicitate companiei tale? mai mult

CONCEPȚIE GRAFICĂ SPECIALĂ

Dorești o lucrare unică, specială care să scoată în evidență brandul tău?

Ești asigurat cu noi. mai mult

DESIGN ȘI EDITARE CARTE

 

Realizăm coperți și interioare de cărți cu grijă, atenție la detalii și în concordanță cu mesajul transmis.  mai mult

Ajutăm companiile cu toate materialele grafice de care au nevoie, incluzând, dar fără a se limita la:

 • Logo
 • Cărţi de vizită
 • Foi antet şi plicuri
 • Banner-e online
 • Design copertă carte
 • Design carte şi revistă
 • Broşuri, pliante, flyer-e
 • Meniuri pentru restaurante şi localuri
 • Prezentări Powerpoint
 • Design ambalaj produs şi etichete
 • Tricouri personalizate
 • & More

Suntem o agenţie care oferă servicii integrate de design grafic şi tipar. Muncim din greu pentru a ne asigura că fiecare client primeşte servicii de calitate care să-i permită un bun ROI. Experienţa noastră se întinde pe o gamă largă de servicii printre care design grafic, tipar, branding, web design, tricouri personalizate şi altele. Realizăm experienţe digitale pentru clienţi din diferite domenii de activitate la nivel naţional şi internaţional.

Printr-o abordare creativă şi utilizând un pachet de servicii personalizat, oferim cele mai bune soluţii adaptate scopului şi bugetului disponibil, iar pentru aceasta lucrăm împreună cu clienţii pentru a le înţelege mai bine obiectivele şi cerinţele specifice pe care le au.
Ne dorim o colaborare pe terme lung, din care ambele părţi să beneficieze.

ETAPELE UNUI PROCES DE DESIGN

1

Discutăm despre proiect pentru a afla mai multe despre el. 

Mai întâi îți vom adresa câteva întrebări pentru a-ți înțelege compania. Astfel, ne vei putea spune mai multe despre brandul tău, detaliile proiectului și alte informații importante. Este de mare ajutor pentru echipa noastră de design grafic să ne poți prezenta exemple de lucrări care-ți plac și ce dorești să obții. Așa vom putea să-ți oferim servicii de calitate.

2

Începem să lucrăm la draftul inițial

Odată ce vom înțelege nevoile tale și cerințele proiectului, echipa noastră de design grafic va demara lucrul. Pe parcurs vom crea drafturi pe care ți le vom prezenta. După ce vom primi feedback-ul de la tine, echipa va continua lucrul pentru a finaliza proiectul.

3

Revizii asupra proiectului

După primirea draftului inițial, vei avea ocazia de a cere anumite modifcări. Feedback-ul tău este important deoarece dorim să fii mulțumit cu rezultatul. Avem nevoie ca aceste cerințe să fie trimise prin e-mail. În felul acesta ne vom asigura că nu pierdem din vedere nici un detaliu important.

4

Livrarea fișierelor finale

Odată terminate modificările la draft, vom finaliza proiectul și îți vom trimite materialele grafice. Dacă acestea vor fi printate, îți vom cere să acorzi și bunul de tipar. Acum vei putea să îți crești afacerea datorită design-ului grafic eficient.