Concepție și design grafic special

În tot ce ne înconjoară regăsim design grafic; o multitudine de forme, atât în mediul digital, cât și în afara lui realizate din imagine și cuvinte cu scopul de a comunica un obiectiv.

Dorești realizarea unui print care nu respectă convenționalul sau a unui banner pentru mediul online? Nimic mai simplu deoarece ai venit la locul potrivit pentru un design grafic special!

Echipa noastră cu idei creative și dinamică este dornică în a te ajuta la realizarea unei machete grafice diferite.

În funcție de mesajul transmis și informațiile primite, echipa RAL Design va crea concepte vizuale care inspiră, informează sau transformă. Folosind uneltele cel mai bune din industrie și abilitățile echipei, vom construi proiecte inovative de design grafic.

 

Experiența acumulată de-a lungul anilor ne permite să alegem soluțiile potrivite de design grafic pentru ca proiectul tău să fie realizbabil și să aibă impactul dorit.

Datorită cunoștințelor noastre, ne vom asigura că proiectul tău va fi pregătit de tipar la cea mai bună calitate. Suntem profesioniști, astfel că respectăm eticile și cele mai bune practici din domeniu.

Forme, culori și tipografie

Spațiu distribuit cu atenție pentru a elimina aglomerările și înghesuielile între informație și ‘white space’, ușurința în vizualizarea design-ului grafic, crearea unui punct focal, proporții între nuanțe ale aceleiași culori pentru a atrage subtil atenția, folosirea ‘white space’-ului pentru o încadrare mai bună a desenului – acestea sunt doar câteva reguli după care ne ghidăm în a realiza proiecte de design grafic cu un impact vizual cât mai memorabil și o poveste plăcută.

Dar nu ne oprim doar la formă și culori! Tipografia joacă și ea un rol cel puțin la fel de important. Cu toate că o întâlnim la tot pasul: în cărțile pe care le citim, site-urile pe care navigăm sau pe ambalajele produselor pe care le consumăm, stilul cum textul apare scris are un impact asupra noastră și deciziilor pe care le luăm.

Ne jucăm cu tipurile de font, cu spațierea dintre caractere și rânduri, cu spațierea dintre anumite litere, totul pentru a crea un design grafic atrăgător vizual.

Știm că opusurile se atrag. Idee valabilă și când vine de vorba de fonturi, de aceea nu ne este teamă să combinăm stiluri de font diferite, dar care sunt complementare. Dar de ce nu același font, dar cu mărime, grosime sau stil diferit?