LOGO

La RAL Design creativitatea si gandirea libera sunt cele mai importante atribute in realizarea unui proiect unic, iar noua ne place sa le cream. Avem toate uneltele necesare pentru ca atat noi, cat si partenerii nostri, sa fim mandri dupa ce predam designul. Succesul nostru depinde in primul rand de succesul dvs., de aceea ne dedicam intru totul proiectelor in care ne angajam. Vrem sa stim cat mai multe despre nevoile si dorintele afacerii dvs. pentru a le transpune cat mai bine in lucrarile noastre.

Identitatea vizuala a afecerii dvs este cel mai bine reprezentata de catre logo. Rolul unui logo este acela de a face ca potentialii clienti sa asocieze mai usor respectiva sigla cu brandul dvs. Este necesar sa fie usor de recunoscut, sa evidentieze semnificatia numelui sau activitatea companiei si sa redea renumele acesteia. De aceea, acesta trebuie sa fie unic si sa i se acorde o atentie sporita in realizarea sa.

El este un exemplu elocvent de active necorporale deoarece are o valoare importanta, insa nu una financiara. Logo-urile au devenit parte integranta a identitatii unei firme si sunt folosite foarte des in promovarea produselor si serviciilor. Un logo care este usor recunoscut  poate creste clientela companiei dvs si este protejat de catre drepturile de autor si proprietate intelectuala.

Va propunem sa colaoram pentru realizarea noii identitati vizuale a brandului dvs., iar in acest sens va facem urmatoarea oferta:

  • un logo unic

  • 3 propuneri

  • 2 seturi de ajustari

  • drepturi depline de proprietate intelectuala asupra brand-ului