TAPETUL MAGNETIC

RAL Design & More a devenit distribuitor al produselor MagScapes în România începând cu luna mai 2016.
MagScapes este primul producător de tapete magnetice imprimabile digital. Invenția lor este protejată de brevet în întreaga lume.

Ce este de fapt tapetul magnetic?
Toate tapetele magnetice sunt receptive la magneți. Particulele feroase integrate în materialul tapetului îl fac receptiv la toate tipurile de magnet, la fel ca un dulap din metal sau ușa frigiderului.

Oferim două game de tapete magnetice:

  • MS Lite are un conținut  minim  de material feros,
  • MS Plus dispune de un conținut feros maxim.

Deoarece tapetele noastre nu au încărcătură magnetică, acestea nu au nici un efect asupra echipamentelor sensibile, cum ar fi calculatoarele, telefoanele mobile sau stimulatoarele cardiace.

Tapetele magnetice sunt sigure?
Da. Tapetele magnetice sunt absolut sigure – acestea nu vor afecta în mod negativ sănătatea copiilor, animalele de companie, calculatoare sau stimulatoarele cardiace. Ele nu conțin: plumb, substanțe chimice periculoase, ftalați, solvenți, diluanți sau agenți de umectare. Tapetele vinilice magnetice au fost testate pentru a satisface strictele standarde europene de sănătate și siguranță.
Tapetele magnetice au nevoie de îngrijire specială?
Tapetele nu necesită îngrijire specială, curățarea acestora se realizează, pur și simplu, folosind o cârpă umedă. În cazul în care se utilizează în spații cu lumină solară puternică, magneții trebuie mutați în mod regulat pentru a evita decolorarea în timp a tapetului.

Cum se montează tapetele magnetice?
Tapetele MS Lite se montează cu ajutorul adezivului gata amestecat și  sunt ușor de manevrat. Nu necesită un instalator calificat!
Se poate aplica pe perete, pe ușă sau placă pal, pvc, forex etc.
Tapetele și suporturile pentru tapet MS Plus se montează, de asemenea, cu ajutorul adezivului gata amestecat și  sunt mai greu manevrat, fiind recomandat să fie montate de decoratori profesioniști.

Aceste tapete magnetice şi magneţii sunt împărțite în două game:

  • MS Lite –  sunt tapete magnetice cu receptivitate minimă pentru magneţi decorativi, ușoare ex. folii magnetice.
    Prezintă siguranţă totală pentru jucăriile copiilor de acasă, pentru educaţie în şcoli, grădinițe, cămine de zi etc.
    Este un tapet magnetic lavabil. Suprafaţa are un vinil de satin alb care dobândeşte o mare rezoluţie a culorii când e imprimat digital folosind solvent, UV sau cerneluri latex. Culorile sunt bogate şi realiste. Funcționează cu magneți ușori, folii magnetice.

Aplicaţii: ideal pentru decorarea camerelor copiilor, design interior, zone de afişare, decorațiuni murale, galerii, educaţie -școli și grădinițe-, comerț, săli de şedinţe, vânzare, branding, hărţi, expoziţii, birouri și cabinete etc.

  • MS Plus – tapet magnetic cu receptivitate maximă pentru magneţi de mare putere. Nu este aplicabil pentru copii. Aceast tip de tapet magnetic a fost format pentru adulţi ca element de decoraţiune, sau de exemplu pe panouri de mesaje din birouri, restaurante, hoteluri, birouri, şcoli, spitale, magazine, muzee, expoziţii, etc. Deoarece sunt extrem de puternice, sunt perfect utilizabile pentru susţinerea notiţelor, planurilor şi a diferitelor materiale.
    Acest tip de tapet magetic poate fi aplicat neacoperit, poate fi revopsit/repictat (înainte de vopsire, se foloseşte un „grund pentru toate suprafeţele”) sau acoperit cu print digital, hârtie, vinil sau tapet din ţesătură.

Tapetele noastre magnetice pot fi achiziţionate ca rolă, sau ca poster imprimat.

Efectuăm personalizarea tapetelor magnetice. Asta înseamnă, că executăm  modelul dorit la dimensiunile solicitate cu imprimarea acelui fragment pe care îl doreşte clientul.

De asemenea creăm grafice personalizate şi executăm imprimarea acestora pe materialele noastre speciale.